Un altre calendari d’advent

Ha arribat l’hora de publicar idees per a calendaris d’advent, i com que encara tinc al calaix pendent d’ensenyar-vos el que vam fer l’any passat, començarem per aquest.

El calendari d’advent 2013 va ser especial: ja hi havia dos nens a casa, però el petit no s’adonava de res i el gran se n’adonava massa. Feia poc que havia nascut en Biel i enmig del terratrèmol inicial volia que en Roger estés content, sorprendre’l, que veiés que allò ho havia pensat per a ell…

Vam començar uns dies abans encarregant rotllos de paper de water a tota la família. Ell participava i quan n’aconseguia un semblava un premi! Al final en vam recollir molts més dels que necessitàvem, però així vam allargar el joc.

LaRita-Craft-ADVENT13-1

A casa hi tenim una paret decorada amb marcs antics, i és el suport que vam utilitzar per muntar el calendari.

Els rotllos de paper de wc van servir de contenidors dels diferents regals tapant els dos extrems amb paper i washi tape. Hi vam posar els números i finalment vam lligar-los als marcs a diferents alçades.

El resultat va ser molt vistós i decoratiu:

LaRita-Craft-ADVENT13-4

LaRita-Craft-ADVENT13-6

LaRita-Craft-ADVENT13-3 LaRita-Craft-ADVENT13-2

I què vam posar dins de cada rotllo?
Gomets, Playmobils, vals per triar el sopar, colors, vals per pessigolles, una maquineta, guerres de petons, un rotllo de washi tape, caramels, globus, un Spiderman…

Toca preparar el d’aquest any… Vosaltres ja el teniu pensat?

Deixa un comentari