Les coses simples

IMG_0606

Cada dia aprenem dels nostres fills. No perquè siguin més intel·ligents que els altres, només perquè són més senzills, més innocents, més sincers o, millor dit, menys complicats.

Gaudeixen amb les coses més simples, petites, es sorprenen amb els detallets que a nosaltres ens passen desaparcebuts, necessiten poc per ser feliços.

Quantes vegades hem sentit i hem vist allò del nen que, després de desembolicar un regal, es posa a jugar amb el paper o amb la caixa?

Sovint, quan veig jugar en Roger, em ve al cap el vídeo del nen i la caixa de cartró. Fa temps es va convertir en viral, però m’ha vingut molt de gust recuperar-lo i compartir-lo: el vídeo és preciós, sensible, senzill, i ens parla de la imaginació i la creativitat, allò que tant tenen els nens i tanta falta ens fa als adults!

La gràcia d’aquesta joguina és que no diu com s’ha d’utilitzar, no té una funció concreta i limitada i és el nen qui ha d’imaginar, inventar i decidir com hi ha de jugar. D’aquesta manera les possibilitats són infinites! (a diferència de moltes de les joguines cares i complicades que, a vegades, els regalem…)

Penso en veu alta: Ells serien la caixa amb mil possibilitats i nosaltres la joguina complicada i limitada?

Espero que us agradi:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s