El secret de la dosi de Dalsy i Apiretal

Sé que no sóc la única mare que quan he de donar Ibuprofè (Dalsy) o Paracetamol (Apiretal) als meus fills no recordo mai la quantitat que els toca. De fet, és difícil de recordar perquè ells van creixent i les dosis van canviant… Per això quan ahir vaig llegir el post de Malasmadres on es parlava de recomanacions per a la farmaciola, vaig donar gràcies mil vegades per la pauta que explica a l’hora de decidir la dosi de medicament.

Tal com diuen, el prospecte acostuma a desaparèixer però, encara que el conservi, sempre hi ha discrepàncies molt grans entre la recomanació segons edat i el càlcul segons el pes. Però ara ja tinc la solució! I és fàcil! Molt fàcil de recordar!!! GRÀCIES!!!

Queridas, estáis de suerte puesto que existe una regla muy sencilla para saber cuánto Dalsy hay que dar a un niño: la dosis equivale en mililitros al peso del niño dividido entre tres. Es decir, si el niño pesa 9 kg, hay que darle 3 ml de Dalsy. ¿Y de Apiretal? Muy fácil: la mitad del Dalsy.

I com que ho he trobat molt interessant, m’ho he posat ben boniquet per tenir-ho a la vista a qualsevol hora (i perquè el pare de les criatures també l’hi tingui!) Si també ho voleu enganxar al costat de la farmaciola, podeu clicar la imatge, descarregar-la i imprimir-la.

Ei! Però ja ho sabeu: que això no substitueixi cap prescripció mèdica!

LaRita Craft-dalsy apiretal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s