Taula de dolços (candy bar) sorpresa

Ja fa un mes del casament de M&LL, un dels millors dels que hem anat!

Tenien molt clar que volien un casament convencional però ple de detalls, i ho van aconseguir: gamma cromàtica entre vermell, blanc i negre, arbre dels desitjos, sitting plan original, decoració i flors precioses, els seus noms en gran format sobre la gespa, kit d’emergència als lavabos (no em cansaré d’explicar l’èxit que té aquest petitíssim detall! Més avall en teniu una imatge), pastissos de bolquers per a futurs pares, tasses de Mr. Wonderful per a futurs nuvis, caramels Papa Bubble personalitzats com a obsequi, photobooth amb disfresses, música, molta música… La núvia no va parar fins aconseguir tot el que tenia al cap i, enmig d’alguna de les converses que vam tenir sobre l’organització, vaig pensar en una cosa que podria acabar d’arrodonir aquestes ganes de cuidar-ho tot: una taula de dolços, o candy bar.

La taula de dolços va ser una part del nostre regal: vam utilitzar el mateix estil gràfic d’altres coses que els havíem ajudat a preparar i ens vam centrar, bàsicament, en seguir la gamma cromàtica, tant en els rètols, com en la decoració, els recipients i les llaminadures. Només seguint bé els colors el resultat està garantit!

Aquí teniu alguna foto del muntatge que vam fer a casa mentre ho preparàvem (quin moment més perillós…), esperem que us donin idees i us serveixin d’inspiració (els diversos recipients, les espelmes, les flors, les estovalles i els tovallons són de Tiger i Ikea):

LaRita-Craft-CANDY-BAR-1 LaRita-Craft-CANDY-BAR-2 LaRita-Craft-CANDY-BAR-3

Per fer-ho arribar als nuvis ho vam col·locar tot en una caixa i els vam donar aquestes fotos i un “plànol” que servís de guia per muntar la taula el dia del casament. Tot va anar perfecte i els nuvis van AL·LUCINAR amb el regal!

Aquest tipus de detalls són la demostració que ens hem d’oblidar de donar “xuxes” només als nens! O, dit d’una altra manera, que tots portem un nen o una nena dins que fa que ens llancem sobre una candy bar per aconseguir una llaminadura! La taula es va col·locar al moment del ball i va ser un exitàs.

Altres detalls que us he comentat:

LaRita-Craft-kit-emergencia LaRita-Craft-MLL1 LaRita-Craft-MLL2

(ja veieu que, com que sabíem els colors que ens trobaríem al casament, vam anar-hi ben coordinats! 😉)

Que visquin els casaments diferents, personalitzats i plens de detalls!!!

Deixa un comentari