Mares i pares patidors? Sistemes de “seguretat” per als més petits

Fa unes setmanes vam començar a parlar de les vacances familiars. Ja ho tenim tot decidit (i també tenim totes les ganes de fer-les!) però ens faltaran els detalls d’última hora. Una de les coses que vam comentar va ser el tema de la seguretat d’en Roger: aglomeracions, platja, moviment, ganes de jugar… El millor és no perdre’l de vista, però a vegades totes les precaucions que es prenen no són suficients i hi ha dades que expliquen la quantitat de nens que es perden cada estiu a les platges…

Per això vaig fer una ullada a diferents propostes i opcions que existeixen per “identificar” els petitons. Encara no tenim decidit res al respecte, però algunes de les que vaig trobar són aquestes:

Braçalets personalitzats

Barcelove ofereix braçalets gravats amb el número de telèfon. Són pulseres lleugeres, 100% silicona, no al·lèrgiques, resistents a l’aigua i, com diuen ells mateixos, a gairebé totes les trepalleries que facin.
El preu són 9€ la unitat, amb descomptes si en compreu més quantitat.

pulsera-barcelove-naranja-1 pulsera-barcelove-naranja

Porsimepierdo també ens aporta un assortit de braçalets per identificar els nostres fills, però una mica diferents. En aquest cas es tanquen segons la mida del canell del nen o de la nena, no inclouen el telèfon sinó que cadascú hi pot escriure el que vulgui a cada braçalet, és resistent a l’aigua i sembla que el text no es borra. Per altra banda, una vegada es treu la pulsera, no es pot reutilitzar ja que s’ha de trencar. Com que són braçalets d’un sol ús el seu preu és més econòmic: un pack de 10 unitats, per exemple, costa 15€.

mano02b quienes_somos

Altres webs que ofereixen sistemes similars són InfoBand (amb opcions d’un sol ús o multi-ús), VipBand i JewelQR (que incorpora els codis QR als braçalets, de manera que ens permet incloure-hi més informació).

Una altra opció són els collarets o penjolls amb la mateixa finalitat. Se’n troben a BienPegado.


Tatuatges temporals personalitzats (calcomanies)

Fun Choices ofereix diferents models originals i divertits que permeten incloure un nom i un telèfon de contacte. El preu: 10,95€/15 unitats.
A la seva web també hi trobareu altres cosetes ben interessants: tattoos per a festes, per identificar alèrgies, etiquetes per identificar la roba…

Per cert! Juntament amb Holamamá estan de sorteig! Si voleu provar sort, podeu fer-ho aquí.

tatuajes-de-seguridad-animales-de-la-selva-1 tatuajes-de-seguridad-animales-de-la-selva tatuajes-de-seguridad-copas-y-helados

Una altra web que ofereix els tatoos personalitzats és PequeSeguro.

Localitzador GPS
Com que la tecnologia ha ocupat tots els espais de la nostra vida, no podia faltar aquesta opció: un rellotge GPS que porta el nen, i un receptor portàtil per al pare o mare, que l’ajuda a localitzar-lo ràpidament. Una de les empreses que ofereix aquesta opció és Pikavú. Segurament el sistema més efectiu i modern, però també el més car: 990€.
No he aprofundit sobre aquest format, però a internet es troben opcions més econòmiques d’altres empreses.
GPS-pikavu
I vosaltres, hi heu pensat? Sou partidaris d’aquests sistemes de seguretat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s