El seu “primer” concert: Reggae per Xics

El diumenge passat, 16 de juny, vam anar al Foramuralla per Canalla, la versió infantil del Festival que es farà a Vic aquest cap de setmana.

A tots ens feia molta il·lusió anar al concert de Reggae per Xics, segurament ha estat el primer concert d’en Roger sent conscient d’on anàvem i qui veuríem. N’és un fan i es sap moltes de les cançons tradicionals versionades amb el ritme de The Penguins, encara que en algun moment ens hem hagut de sentir “aquesta ja la tinc a l’iPad!”. La veritat és que no només li agraden a ell, nosaltres també en som fans, i tots els pares i mares que hi havia al concert gairebé ballaven més que els petits!

Feia moltíssima calor i el sol apretava de valent, però el Centre Cívic de Can Pau Raba de Vic, on es feia el concert, es va omplir de famílies. Allà hi havia piscinetes, pilotes i joguines, contes, algunes carpes, bar… Només ens va faltar algun arbre per aconseguir refrescar l’ambient i tenir més ombra, però estava tot molt ben preparat.

LaRitaCraft-Reggae-per-Xics1  LaRitaCraft-Reggae-per-Xics3 LaRitaCraft-Reggae-per-Xics4LaRitaCraft-Reggae-per-Xics2

Tots ens ho vam passar la mar de bé, és impossible no posar-se a ballar! Ja ens hem anotat a l’agenda algun dels propers concerts.

Reggae per Xics són The Penguins, una banda de música jamaicana als quals els encanten els ritmes caribenys d’aquella illa. El seu projecte per als més petits engloba un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya, passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.

logo

La Masovera, en Jan petit quan balla, Si tu vas al cel, el Sol Solet… són algunes de les cançons que formen part del seu repertori, que interpreten entre coreografies, canvis de roba, participació del públic… molt ritme, molt ambient i molta diversió!

Concert_Escola_Miquel_Mart_i_Pol_St.Feliu_de_Llobregat_1_Concert de Carnaval Sant Esteve de Sesrovires  (8)

La preferida d’en Roger:

Bon cap de setmana de revetlla! Potser ballarem alguna d’aquestes cançons! ;-P

Deixa un comentari