Clàssics per a l’hora del conte: en Teo

A casa no ha costat gaire instaurar l’hora del conte abans d’anar a dormir. És un moment de pare i fill que a tots ens encanta.

LaRitaCraft-hora-del-conte

Hem passat per diversos gustos pel que fa als contes que expliquem, però ja fa uns dies que aquest parell d’homes s’han tornat uns clàssics i el protagonista del moment és en Teo. I dic que són uns clàssics per diversos motius: perquè les històries d’en Teo ja fa anys que ronden per l’imaginari infantil (amb les seves etapes de més o menys esplendor), però sobretot perquè els exemplars dels contes que tenim a casa són de quan el pare era petit. És fantàstic: tal com ho explica el pare, recordant com li explicaven a ell, com ho rep en Roger quan veu un conte que està una mica estripat i pregunta què va passar…

Un petit recordatori de qui és en Teo, segons el que en diu la WikipediaTeo és un personatge de llibres infantils creat el 1977 a Barcelona per Violeta Denou, pseudònim d’un grup de tres il·lustradores: Assumpció Esteban, Carlota Goyta i Anna Vidal.
Els tres primers llibres són En Teo va en TrenEn Teo va en vaixell i En Teo va en avió. Les històries giren al voltant d’en Teo, un nen de quatre anys, que ajuda a aprendre valors als petits de la casa. Ha resultat ésser tant exitòs perquè els nens es senten identificants amb les seves aventures diàries.
Teo va resultar ésser un gran èxit arreu del món, té publicats més de 150 títols i ha estat traduït a més de 15 idiomes.

Teo

Alguns dels contes d’en Teo que volten per casa:

Teo a la granja

Teo a la neuTeo avio

Teo gos

Teo mercat

Teo tren

I vosaltres, llegiu els contes “clàssics” als vostres fills?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s