Els pollets no poden volar sols…

És cert, els pollets tenen ales, són ocells, però no poden volar, o almenys no poden recórrer llargues distàncies volant. Aquesta és la premisa que hem utilitzat per “obrir” l’obsequi de final de curs que hem dissenyat perquè en Roger li regali a l’Anna, la seva profe.

L’Anna ha estat, fins a dia d’avui, la única profe que ha tingut en Roger, l’ha tingut durant dos cursos, i ell se l’estima amb devoció, moltíssim, és tot un referent per a ell.
Sabem que el sentiment és mutu, i que les retallades no s’han portat gaire bé amb ella… per tot plegat vam voler fer-li un regal especial.

La classe dels pollets ja ens ha servit d’inspiració en altres ocasions, i en aquest cas, que el motiu era ben especial, també ho hem aprofitat.
Com que som prou observadors, durant el curs hem pogut veure que l’Anna estava “construint” el seu braçalet Pandora, i vam creure que era una bona idea per fer-li un regalet que li agradés i que pogués recordar i conservar per sempre!

Ja només ens faltava preparar la manera de regalar-li (a vegades és millor el “com” que el “què”!), i vam voler continuar amb la temàtica dels pollets, els ous, l’ouera…
No calen més explicacions, les imatges ho expliquen per si soles…

Només ens queda explicar-vos que a l’afortunada li va entusiasmar el regal, la va emocionar, i a nosaltres també ens va emocionar fer-li. La trobarem a faltar…

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s