Parets i objectes que parlen, i somnien, i juguen… i decoren! / Paredes y objetos que hablan, y sueñan, y juegan… ¡y decoran!

Fa molts dies que tenim preparat un post sobre els papers pintats de Tres Tintas, però després de veure la seva nova col·lecció infantil ens hem vist obligades a modificar-lo i dediquem l’entrada d’avui a aquesta nova sèrie de papers per a habitacions infantils i a altres que ens encanten!

Presentem propostes diferents, especials, atrevides, originals… que sovint no són del gust de tothom i, potser, els pares i mares amb preferències més convencionals ens diran que no els agraden gens… Però d’això es tracta! Que hi hagi opcions per a tots els gustos!

Mireu:

PATCHWALL és el nom de la nova col·lecció de papers per a habitacions infantils de Tres Tintas. Ells mateixos la defineixen així:

” El afán de los de Tres Tintas Barcelona por llevar el diseño al mundo de la decoración infantil les ha llevado a Patchwall. Patchwall es la nueva creación que la firma catalana ha desarrollado con la colaboración del diseñador Juancris Vera para Tres Tintas Kids y supone mucho mas que un simple diseño para decorar. Las figuras infantiles construidas a partir de trozos de papel pintado ya existente y combinadas con un rollo de papel para el fondo están pensadas para desarrollar en los niños un papel muy didáctico y creativo. ¡Dejemos que vuele la imaginación! ”

Ens encanta pel seu disseny, ens encanten els colors, ens encanta que es relacioni amb una tècnica manual que està de moda, com és el Patchwork, i ens encanta que, a més, permeti que els nens participin decidint com decoren la paret del seu petit món.

Hace muchos días que tenemos preparado un post sobre los papeles pintados de Tres Tintas, pero después de ver su nueva colección infantil nos vemos obligadas a modificarlos y dedicamos el post de hoy a esta nueva serie de papeles para habitaciones infantiles ¡y a otras que nos encantan!

Presentamos propuestas diferentes, especiales, atrevidas, originales… que a veces no son del gusto de todos y quizás los papás y mamás con preferencias más convencionales nos dirán que no les gustan… Pero de esto se trata: ¡que haya opciones para todos los gustos!

Mirad:

PATCHWALL es el nombre de la nueva colección de papeles para habitaciones infantiles de Tres Tintas. Ellos mismos la definen así:

” El afán de los de Tres Tintas Barcelona por llevar el diseño al mundo de la decoración infantil les ha llevado a Patchwall. Patchwall es la nueva creación que la firma catalana ha desarrollado con la colaboración del diseñador Juancris Vera para Tres Tintas Kids y supone mucho mas que un simple diseño para decorar. Las figuras infantiles construidas a partir de trozos de papel pintado ya existente y combinadas con un rollo de papel para el fondo están pensadas para desarrollar en los niños un papel muy didáctico y creativo. ¡Dejemos que vuele la imaginación! “

Nos encanta por su diseño, nos encantan los colores, nos encanta que esté relacionada con una técnica manual que está de moda, como es el Patchwork, y no encanta que, además, permita que los niños participen decidiendo como decoran la pared de su pequeño mundo.

Però ja que parlem de papers pintats infantils, volem parlar d’Inke, una marca holandesa que també proposa unes opcions molt especials. Els seus productes es basen en la decoració a partir de siluetes fetes amb papers de paret d’estampats retro, vintage, però amb formes modernes: arbres, fulles, animals salvatges, els músics de Brehmen, objectes de decoració quotidians, plantes…:

Pero ya que hablammos de papeles pintados infantiles, queremos hablar de Inke, una marca holandesa que también propone unas opciones muy especiales. Sus productos se basan en la decoración a partir de siluetas hechas con papeles de pared de estampados retro, vintage, pero con formas modernas: árboles, hojas, animales salvajes, los músicos de Brehmen, objetos de decoración cotidianos, plantas…:

Entre els seus productes també s’hi inclou roba de llit i aquesta làmpara de niu que queda tant fantàstica col·locada a l’arbre (em torna boja, trobo que és genial!!):

Entre sus productos también se incluye ropa de cama y esta lámpara de nido que queda tan fantástica colocada en el árbol (me tiene loca,¡me parece genial!):

I, per últim, una proposta de papers més “convencionals”, però amb estampats molt especials (en aquest cas, també hi ha opcions per a adults, igual que Tres Tintas!).

Es tracta de Studio Ditte, una altra marca holandesa amb propostes molt originals:

Y, por último, una propuesta de papeles “convencionales”, pero con estampados muy especiales (en este caso también ofrecen opciones para adultos, igual que Tres Tintas). 

Se trata de Studio Ditte, otra marca holandesa con propuestas muy originales:

Però si no us atreviu a decorar tota una paret amb aquestes propostes, Studio Ditte té altres productes que ens fan obrir la boca i començar a remenar el bolso buscant la targeta de crèdit! Roba de llit, adhesius, miralls, prestatgeries, coixins i aquests robots i casetes niu de cartró tant maquíssims!

Pero si no os atrevéis a decorar toda una pared con estas propuestas, Studio Ditte tiene otros productos que nos dejan con la boca abierta y nos hacen buscar la tarjeta de crédito en el bolso. Ropa de cama, adhesivos, espejos, estanterías, cojines ¡y estos robots y casitas nido de cartón tan preciosos!

Em sembla que és imprescindible que ocupin algun raconet especial de l’estudi…

Bon cap de setmana sense pluja!!!

Parece que va a ser imprescindible que ocupen algún rinconcito especial en el estudio…

¡Buen fin de semana sin lluvia!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s