El kit d’emergència: un petit (gran) detall! / Kit de emergencia: ¡un pequeño (gran) detalle!

Quan ens fem tant pesades parlant de la importància dels petits detalls, ho fem perquè estem convençudes que són aquestes coses senzilles, espontànies, inesperades, les que sorprenen més. I us posem un nou exemple:

Cada vegada és més habitual trobar “kits d’emergència” als casaments. Es tracta d’un assortit de productes per als convidats que poden ser útils per solucionar un imprevist. A la majoria de casos es col·loquen als lavabos; aquesta ubicació té molt a veure amb la sorpresa que causa als assistents: no s’esperen trobar res especial al lavabo i, precisament hi troben un detall pensat exclusivament per a ells que, a més, els pot treure d’algun “apuro”.

Les possibilitats d’aquest kit són infinites, tant pel que fa al seu format com al seu contingut:

Cuando somos tan pesadas hablando de la importancia de los pequeños detalls lo hacemos porque estamos convencidas que son estas pequeñas cosas sencillas, espontáneas, inesperadas, las que más sorprenden. Y os ponemos un ejemplo:

Cada vez es más habitual encontrar “kits de emergencia” en las bodas. Se trata de un surtido de productos para los invitados que pueden ser útiles para solucionar un imprevisto. En la mayoría de bodas se colocan en los baños; esta ubicación tiene mucho que ver con la sorpresa que causa a los asistentes: no esperan encontrar nada especial en el baño y, precisamente, encuentran un detalle pensado exclusivamente para ellos que, además, les puede sacar de algún apuro.

Las posibilidades de este kit son infinitas, tanto en formato com en contenido:

Segurament en aquesta proposta hi ha algun producte que no l’afegiríem i en trobem a faltar d’altres, però ens serveix per fer-nos una idea del que podria ser el contingut del kit o la cistella.

Aquest estiu vam col·laborar en l’organització i disseny gràfic d’alguns casaments i, en un cas, vam col·locar una cistelleta als lavabos. Sovint només es pensa en les noies per oferir-los aquest kit d’emergència, però vam voler fer-ho extensiu a tots els convidats i tant homes com dones van disposar del seu kit personalitzat a les seves possibles necessitats. Encara ara, quan tenim algun contacte amb la parella de nuvis, ens parlen de la sorpresa que van tenir els convidats i ens diuen que va ser un dels temes més comentats del casament! La veritat és que, quan va acabar la festa i vam recollir la decoració i el material, vam voler fer un repàs curiós a com havien quedat les cistelles i vam estar molt satisfetes perquè havien estat útils! A la cistella de les dones s’havien utilitzat Tampax i compreses (realment, poden suposar un “apuro” trobar-los a faltar en aquest context!); les mostretes de colònia també s’havien utilitzat fins a esgotar-les; les tiretes (grans aliades per ballar sobre uns grans talons fins a la matinada) també s’havien utilitzat; els Smint de les dues cistelles van desaparèixer poc després que arribessin els primers convidats (mmmm….); la laca i la gomina també es van utilitzar (encara que durant el casament vam veure algun nen que portava una cresta als cabells força sospitosa…); els imperdibles, el fil i l’agulla, les tovalloletes antitaques… els convidats ho havien remenat TOT! Però és el que volíem!

La cistella en qüestió era aquesta. Com veieu, és ben fàcil de preparar!

Seguramente en esta propuesta hay algún producto que no añadiríamos y faltarían algunas cosas, pero nos sirve para hacernos una idea del que podría ser el contenido del kit o cesta.

Este verano colaboramos en la organización y diseño gráfico de algunas bodas y, en un caso, colocamos unas cestas en los baños. A menudo sólo pensamos en las chicas para ofrecerles este kit de emergencia, pero lo hicimos extensivo a todos los invitados y los hombres también tuvieron su kit personalizado a sus posibles necesidades. Todavía hoy, cuando hablamos con los novios, nos comentan la sorpresa que tuvieron los invitados y nos dicen que fue uno de los temas más comentados de la boda! la verdad es que, cuando terminó la fiesta y recogimos la decoración y el material, quisimos hacer un repaso curioso a como habían quedado las cestas y quedamos muy satisfechas porque habían sido útiles! En la cesta de las chicas se habían utilizado los Tampax y las compresas (realmente, ¡pueden suponer un apuro no tenerlos en este contexto!); las muestras de colonia también se habían utilizado hasta agotarlas; las tiritas (grandes aliadas para bailar sobre unos grandes tacones hasta la madrugada) también se habían usado; los Smint de las dos cestas desaparecieron antes que llegaran los primeros invitados (mmmm…); la laca y la gomina  también se usaron (aunque durante la boda vimos algún niño con un peinado bastante sospechoso…); los imperdibles, el hilo y la aguja, las toallitas antimanchas… los invitados habían probado y tocado TODO! Pero es lo que queríamos!

La cesta en cuestión era esta. Como véis, ¡muy fácil de preparar!

Hi ha mil formes de presentar-ho. Us deixem amb algunes imatges molt inspiradores:

Existen mil formas de presentar el kit. Os dejamos con algunas imágenes muy inspiradoras:

Al mercat trobem kits preparats, com aquests de la marca Quickits:

En el mercado encontramos kits preparados, como estos de la marca Quickits:

En aquest cas han anat més enllà i han pensat en el dia després:

En este caso han ido más allá y han pensado en el día después (Kit de recuperación post-boda y Kit de relajación post-boda):

Fins i tot podem trobar kits d’emergència molt més exclusius, com aquest de Pretty Ballerinas!

Incluso podemos encontrar kits de emergencia mucho más exclusivos, como este de Pretty Ballerinas.

Però no cal que siguin d’aquesta marca perquè el kit d’emergència sigui original i es converteixi en un súper regal!

Pero no es necesario que sean de esta marca porque el kit de emergencia sea original y se convierta en un súper regalo!

Penseu sempre en els PETITS (grans) DETALLS!

¡Recordad siempre los PEQUEÑOS (grandes) DETALLES!

Bon dimecres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s