Autèntiques filigranes

Avui us portem una manualitat realment espectacular i poc coneguda: el Quilling o filigrana de paper.

És l’art de fer formes mitjançant tires fines de paper. El Quilling ha existit des de l’època del Renaixement. És fàcil, divertit i molt relaxant.

La tècnica consisteix en cargolar amb unes agulles especials, tires de paper i jugar amb la distància dels cercles per obtenir les diferents formes. Però en cas de no tenir aquesta eina específica, es pot fer amb una agulla de mitja, un ganxet o fins i tot amb un escuradents. Com veieu, és una manualitat que requereix una inversió molt, molt baixa.

Podem fer creacions únicament amb formes fetes amb Quilling però també la podem utilitzar per guarnir altres tipus de projectes, com per exemple, l’scrapbooking.

Ens agraden especialment les creacions d’aquesta jove il.lustradora i artista russa, Yulia Brodskaya. Us deixem una mostra dels seus treballs. També ha fet composicions de Quilling per a campanyes de grans firmes comercials conegudes a nivell mundial.

Gaudiu-ne i mireu-ho amb deteniment, val la pena! A mi fins i tot em fa acostar a la pantalla per poder veure cada detall d’aquestes meravelles

Són “filigranes” en el sentit literal de la paraula!

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s