El dia després…

La preparació d’una festa o d’una celebració acostuma a portar un barreja de nervis, d’impaciència, d’emoció, d’il·lusió que ens fa tenir aquell nus i aquelles pessigolles a la panxa fins al moment que ha acabat. Això pot durar tot el temps que l’estàs preparant: des d’uns dies fins a uns mesos!

El dia després arriba l’eufòria, les ganes de compartir les impressions, de parlar-ne, de preguntar als assistents què els ha semblat, si els ha agradat tot, si s’ho han passat tant bé com volies que s’ho passessin, si s’han fixat en aquell detall, i en aquell altre, i en la decoració, i en el pastís…

El dia després hem de tenir un sentiment de satisfacció personal per haver aconseguit el nostre objectiu, hem de reflexionar sobre com ha anat tot plegat, si ha estat el que esperàvem, si hi ha alguna coseta per millorar (sempre és bo que n’hi hagi alguna, així el proper “evento” encara serà millor!); hem de recordar els comentaris dels convidats… El de la parella o l’amiga incondicional que sempre t’animarà i et farà unes crítiques tant suaus que gairebé et semblaran positives; el de la germana, cosina, cunyada de 15 anys que té un “pavo real” a sobre que no s’aguanta i aquella sinceritat d’adolescent que a vegades punxa tant (la seva opinió serà important, segur que serà la més dura, però també la més real!); la d’aquell amic que va d’interessant i modern, que tot-ho-sap i tot-ho-ha-vist. Potser no ho reconeixerà, però segur que s’ha sorprès per algun motiu!

Segur que nosaltres mateixos podem ser uns bons crítics i valorar amb certa objectivitat com ha anat la festa que hem preparat. El més important és la satisfacció personal i les ganes de tornar-hi! Senyal que haurà anat tot molt i molt bé!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s